Palvelut

PALVELUIHIMMe KUULUVAT SÄHKÖURAKOINTI JA SÄHKÖSUUNNITTELU

KVR-sähköurakointi

Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tilat, tarpeet, hankintarajat ja budjetin. Toteutamme sähkösuunnittelun ja -asennukset täyteen toimintakuntoon saatettuna. Asiakkaanamme saat toimivaan prosessiin perustuvan laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Projekti-sähköurakointi

Tarjoamme sähköurakan valmiiden sähkösuunnitelmien perusteella ja toteutamme asennustyöt sovitulla tavalla kiinteään hintaan.

Meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen jo valmiiden sähkösuunnitelmien mukaisista suunnitelmista tai järjestelmien osaurakoinnista. Voimme laskea tarjouksia nopeallakin aikataululla.

Teollisuuden sähkötyöt

Olemme teollisuus sähköurakoinnin kokeneita ammattilaisia. Teemme laajasti erilaisia asennuksia teollisuus sähköistyksen parissa ympäri Suomen. Olipa hankkeesi pieni tai suuri, pystymme toimimaan joustavasti ja kustannustehokkaasti. Toteutamme projektit tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena, jolloin palvelumme kattaa suunnittelun, materiaalihankinnat, esivalmistuksen ja asennuksen. Palvelun korkeasta laadusta vastaavat omat ammattilaisemme.

Sähkösuunnittelu

Tarjoamme palveluja ja osaamista kaikissa sähkösuunnittelun osakokonaisuuksissa aina valaistussuunnittelusta tele- ja turvasuunnitteluun. Teemme sähkösuunnittelua tyypillisesti toimisto-, liike-, asuin- ja teollisuusrakennuksiin. Palveluvalikoimaamme kuuluu sähkö- ja telejärjestelmien lisäksi valaistussuunnittelu ja eri turvajärjestelmät.

Palvelumme:

  • Omakotitalojen sähkösuunnittelu
  • Paritalojen sähkösuunnittelu
  • Rivitalojen sähkösuunnittelu
  • Kerrostalojen sähkösuunnittelu
  • Liike-/Toimistotilojen sähkösuunnittelu
  • Päivä-/Hoivakotien sähkösuunnittelu
  • Valaistus suunnittelu